Tel: +31 6 123 999 17     Email: bart@procuremens.nl

Diensten

Procuremens helpt u graag met al uw vraagstukken over inkoop en supply chain met de volgende diensten:

Interim Management
Tijdelijke capaciteit
Projecten
Coaching
Training

Lees hieronder meer over de werkzaamheden van Procuremens.

Interim Management

Heeft u behoefte om uw Inkoop en/of Supply Chain processen eens tegen het licht te houden of wilt u uw inkoopafdeling herstructureren?

De in het verleden opgedane ervaring en de parate kennis dragen zorg voor een frisse blik van buiten af en geven nieuwe energieën en impulsen binnen bestaande teams en/of afdelingen. Verbinding binnen het team en verbinding binnen de diverse afdelingen staan hierbij centraal.

Tijdelijke capaciteit

We herkennen het allemaal, het is te druk of er valt een medewerker voor langere periode uit. Procuremens biedt dan de oplossing in de vorm van het leveren van tijdelijke capaciteit. Dit kan zowel voltijd als deeltijd zijn, dit is afhankelijk van uw behoefte en beschikbaarheid.

Mocht Procuremens op het moment van de behoefte niet beschikken over de juiste capaciteit voor uw vraag, is het netwerk voldoende groot om uw vraag toch in behandeling te nemen.

Projecten

Afgebakende opdrachten kunnen relatief eenvoudig worden uitbesteed. Bij projecten kunt u denken aan “Cost Down” projecten, het zoeken/uitbreiden van een supply chain, heralloceren van diverse producten, opzetten van commodity management, leveranciersmanagement, contract management, etc.

Ook als uw project hier niet genoemd wordt, biedt Procuremens een oplossing!

Coaching

U (her)kent het wel, uw medewerker heeft eigenlijk behoefte aan wat vakinhoudelijke sparring, net dat beetje extra wat ontbreekt in uw bedrijf, of waar u geen tijd voor vrij kunt maken, Procuremens kan in deze behoefte voorzien. Reeds vele jaren verricht Bart werkzaamheden bij het begeleiden van professionals. Dit kunnen zowel starters als meer ervaren medewerkers zijn. De aanpak kenmerkt zich door zeer pragmatisch en praktisch te werk te gaan.

In een kennismakingsgesprek zal uiteraard gekeken worden of er een klik is tussen coach en coachee, dat is van zeer groot belang. Als blijk dat de klik er is zal tijdens een gesprek met opdrachtgever, coachee en coach besproken worden op welke gebieden coaching gewenst is.

Dit kan ook worden ondersteund door eventuele persoonlijkheidstesten, welke naar wens via Procuremens afgenomen kunnen worden.
Procuremens biedt alleen coaching trajecten op maat aan, het blijft ten slotte mensenwerk.

Training

Als docent is Bart al jaren verbonden aan Nevi Opleidingen. Met veel plezier en toewijding wordt op deze manier de ervaring overgedragen aan de volgende generatie inkoop en supply chain professionals.

Op uw verzoek ontwikkelt Procuremens een training op maat, zodat uw medewerkers zich kunnen ontwikkelen op het gebied wat voor u als opdrachtgever van belang is.

Informatie

Wenst u meer informatie over de dienstverlening op het gebied van inkoop en supply chain? Neem dan gerust contact op met Bart Reuter en ga vrijblijvend het gesprek aan.